Delft Bestelt – (H)eerlijk eten bestellen bij Delftse ondernemers

Bestel lokaal en steun de restaurants in je buurt, én monumentenzorg Delft.

Meld je nu aan en steun eerlijk Delfts ondernemen én het Delftse goede doel

delft bestelt

Waarom Delft Bestelt?

Door grote bestelwebsites gaat het contact verloren tussen Delftse klanten en Delftse ondernemers. Restaurants in jouw buurt verdienen ook bijna niets aan bestellingen deze websites en komen in de toekomst hierdoor in de problemen.

Om deze reden zijn wij Delft Bestelt begonnen!

  • Een Delftse bestelapp en site
  • Met Delftse restaurants
  • Voor Delftse klanten
delft bestelt

De voordelen van Delft bestelt

Je steunt Delft

Door eerlijke afspraken komt de waarde van het eten dat je bestelt daadwerkelijk bij het restaurant terecht, niet bij een tussenspeler.

Verder wordt er een donatie van … gedaan voor iedere bestelling die wordt geplaatst voor de monumentenzorg van het prachtige centrum van Delft

Simpel

De app is nog simpeler te gebruiken dan Thuisbezorgd, omdat je niet eens je woonplaats hoeft in te voeren. Je bent immers zelf ook Delftenaar!

Persoonlijke aanbiedingen

Omdat we het contact tussen klant en restaurant weer persoonlijk maken, kunnen restaurants beter luisteren naar jouw wensen en hier dus beter op reageren. Leuke acties in Delft volgen in combinatie met jouw bestellings historie en evenementen in de stad!

Wil je meer weten over Delft Bestelt, op de hoogte gehouden worden van onze vorderingen of weten hoe je samen met ons Delftse goede doelen ondersteunt op een makkelijke, maar vooral lekkere manier?

Laat dan hier je gegevens achter.Please leave this field empty.

Contact:
contact@delftbestelt.nl